Reviews from Oh My Grill Enschede

Recent reviews

5.0
El
Today

Snel, lekker en veel..

Tina lina
Today

Lekker en goed gevuld

Erwin
Yesterday

Vandaag voor het eerst hier besteld. Eten was voortreffelijk en grote porties. Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.

Remon
Yesterday
Miranda
Yesterday

Ik had de dôner schotel, vlees heb ik zelf nog even in de oven gedaan . Vond het iets te kort gebakken. De salade zat er ook niet bij. Alle andere keren dat ik eten bestelde was het echt top!

Carola
2 February 2023
Richard
1 February 2023

Aardappelschijfjes met shoarma als vanouds super

MB
29 January 2023

Was weer zoals de eerdere bestelling top!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda jalvingh
28 January 2023

Hele lekkere pizza's

Els Holkenborg
27 January 2023

Was erg lekker. Had alleen wel warmer mogen zijn. Bezorger kwam eerder, maar dat vondt ik alleen maar beter. Maar verder niets te klagen. Bestel echt nog wel een keer weer.

..
25 January 2023
Gerhard
23 January 2023

De burger zoals altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerhard
21 January 2023

De dunner box is toch niks voor ons. Viel voor ons tegen.

Remon
21 January 2023

Lekker eten en snel geleverd!

Jan Peter Maathuis
20 January 2023
Simone
20 January 2023
Wever
20 January 2023

Super lekker pasta

Stephan
19 January 2023
Richard
18 January 2023

Super snel bezorgd. En weer van uitmuntende kwaliteit

Dylano
16 January 2023

Niks vergeten burger was perfect bezorging was half uur eerder dan aangegeven 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herman v G
15 January 2023
Raymond
14 January 2023

Zoals altijd in alle opzichten een dikke prima

Dylan
12 January 2023

Kapsalon was goed en lekker. Warm geleverd en op tijd.

Ornina
11 January 2023

Eten was snel bezorgd en (zoals altijd) lekker gesmaakt!

Safar
11 January 2023
Lisa
8 January 2023

wij hebben ander half uur op onze bestelling moeten wachten, vervolgens heb ik ze gebeld zeggen ze met een kleine 10 minuten zijn ze bij u, ik had eerder het gevoel dat ze mijn bestelling vergeten waren.. jammer want het eten is altijd top !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
8 January 2023

Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten! Als je wil bellen zijn ze alleen maar in gesprek, dus niet bereikbaar. 2 uur is echt not done voor ons. Wij bestellen dan elders de volgende keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
8 January 2023

Zoals gebruikelijk super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcia
3 January 2023

Helaas was de pizza niet meer heel goed warm. Dit deed echter niks af aan de smaak. Die was goed

Chantal
2 January 2023

Eten was lekker de donor box was wel karig 3 kwart gevuld in plaats van vol ben ik niet van jullie gewend

Simone
2 January 2023
Jam
29 December 2022
Richard
28 December 2022

Shoarma met schijfjes super lekker

Marnick
26 December 2022

Heerlijke kip burger en kapsalon. De beste keuze om te bestellen in Enschede!

Mike
21 December 2022

Had gevraagt om Knoflook alvast in de lahmacun te doen zijn ze vergeten Maar super super snelle bezorging en lekker natuurlijk

Miranda
15 December 2022
Duutser
14 December 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten , maakt niet uit wat je besteld het smaakt altijd lekker . Ze doen niet zuinig met shoarma want je krijgt enorm veel , een keer een pita broodje met sausjes gratis doen ze ook niet moeilijk over. Een echte aanrader oh my Grill 💪

Kevin
6 December 2022

De bezorging was aan de late kant. Maar ondanks alles was het eten heerlijk en bedankt voor de extra blikjes cola

bananaman
5 December 2022

Food and delivery are always on point and I've never been disappointed. Their deals are quite nice too. 10/10

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

natascha
4 December 2022

goed eten en netjes optijd zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
4 December 2022

Heerlijk gegeten, grote porties, lekkere shoarma/ doner en goed warm. Voor ons mogen de aardappelen wel meer gekruid zijn, maar dit moeten we misschien aangeven bij bijzonderheden tijdens de bestelling denk ik. De bezorging was erg vlot op zaterdag tijdens het WK binnen 30 minuten.

Safar
3 December 2022

1ste instantie iets mis gegaan met kortingscode, gebeld en top opgelost! Complimenten voor de service.

Leo
2 December 2022

Heerlijk gegeten

Janis Andersons
26 November 2022
Rob
23 November 2022

Altijd lekker en enorm snel

Chantal bakker
18 November 2022

Donor boxen waren aardappeltjes heel slap ben ik niet van jullie gewend

Miranda
18 November 2022

Wat je ook besteld , het is allemaal top en lekker.

raymond
14 November 2022

lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Domi
12 November 2022

De kapsalon was gruwelijk , alleen denk ik volgende keer zonder jalepeno pepers bestellen komt er dubbel en dwars uit

Tg
11 November 2022
Jony
10 November 2022

Super gegeten

Stephan
8 November 2022
M van H
3 November 2022

Top !

E.
30 October 2022

Snelle bezorging voor een zaterdag avond. Pizza's waren heerlijk en nog super krokante bodem

S.
28 October 2022

Helaas patat en aardappelschijfjes koud en sauzen gelekt.

Stephan
25 October 2022
Leo
24 October 2022
Leroy donevan
23 October 2022

Super snelle bezorging. En super lekker lachmachum met kipdoner bomba. Tanks ohmygrill bless🤜🏾✌🏾

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oh My Grill

Dankje voor de waardering! 🙏🏻

Domenico
23 October 2022
Reaction from Oh My Grill

Bedankt!!!

Herwin
22 October 2022

Heerlijk gegeten weer 👍

Reaction from Oh My Grill

Wederom bedankt! Altijd van harte welkom!

Nadia
18 October 2022

Zoals altijd erg goed!

Reaction from Oh My Grill

Erg lief dankjeee!!

Stephan
18 October 2022

Alles prima. Lekker en keurig op tijd.

Reaction from Oh My Grill

Fijn dat alles goed gesmaakt heeft dankjewel!!

raymond
17 October 2022

super lekker

Reaction from Oh My Grill

bedankt!

Stephan
13 October 2022

Prima. Het was lekker, het was precies op de gemelde tijd, het was ook zeker genoeg. En wat ik heel fijn vind, is dat er geen laag vet onderin de bak zit.

Reaction from Oh My Grill

Top Dankjewelll Stephan!!

Tom
8 October 2022
Herwin
5 October 2022
Stephan
29 September 2022

Lekker en keurig op tijd.

Kees Loosman
24 September 2022
Robbin
23 September 2022

Dikke bult vreetn, goeie döner Kost wat, heij ook wat

Leo
18 September 2022

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Herwin
18 September 2022

Heerlijk gegeten 👍

Erenay
15 September 2022
Anon
11 September 2022
Anoniem
11 September 2022

Goede pizza en ook het pizzabroodje was erg lekker!

Niels
8 September 2022

Prima burgers. Prima aardappelschijfjes.

Jacqueline Girjasing
5 September 2022

Na een ongelukje met de bezorging dat opgelost werd en goedgemaakt met een fles wijn hebben we heerlijk gegeten! Heerlijke pasta en kipdöner! Voor herhaling vatbaar!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sam
5 September 2022

Snelle bezorging voor een zondag, de grote burgers waren heerlijk, beste aardappelschijfjes en goeie hotwings. Zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo
5 September 2022

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joran
3 September 2022
Nadia
2 September 2022

Het eten was heerlijk! Bezorging ook erg snel! Bakje saus was vergeten, maar dit kan gebeuren. Zeker een aanrader!

Daniël
2 September 2022

De kipmix bucket was niet geweldig, maar voorheen heb ik pizza en nacho's besteld en die zijn absoluut aan te raden!

Gerhard
31 August 2022

Zoals altijd goed.

Carola
31 August 2022
Leo
28 August 2022

Snel bezorgd en heerlijk bereid. Genoten!

Leo
25 August 2022

Hartstikke lekker eten

Sahil
21 August 2022

Absolutely love ohmygrill, i wish I could tip you guys more but I am not the wealthiest, but i just wanna say i love you guys and your food is absolutely amazing, i just wish you guys were open in the day time too. But overall, the only place i like to eat in, in Enschede. My favourite place

Steve
20 August 2022

Very good experience! Had a LOT of different options on the menu to choose from. We got a pizza and a burger, burger was amazing! Very large with tons of toppings! Pizza was also nice and made very well. Prices were a little lower than average, so that was a plus and the delivery was Very fast! Will order again! Mainly to try some of the other things on the menu!

Anon
18 August 2022
Carola
14 August 2022

Super lekker

Gerhard
12 August 2022

Toch de lekkerste burgers van Enschede.

Anon
12 August 2022
Dianr
8 August 2022

Veel keus, altijd goed en snel geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kinga
7 August 2022
Marc
2 August 2022
Remon
31 July 2022
Tom
31 July 2022

Top! Heerlijke kipschotel. Snel bezorgd door een vriendelijke medewerker.

Niels Kronenberg
24 July 2022

Complimenten echt heerlijk

natascha
22 July 2022

lekker eten netjes optijd 👌🏼

Tristan
19 July 2022

De XL variant is wel vrij klein en niet echt de 4 euro extra waard

Gerhard
13 July 2022

Als vanouds goed heerlijk.

Chantal
13 July 2022

Ik Had extra knoflook saus besteld die heb ik niet gekregen Vorige keer was dat ook al zo maar toen kwam de bezorger nog na brengen nu niet dus moesten we met zijn 4 en 2 bakjes delen en heb er wel voor betaald

G'rilla
12 July 2022

Altijd heerlijk eten, goede service en altijd op de juiste tijd. Het is niet zomaar dat we hier het vaakst bestellen!

Steve Denninger
11 July 2022

Delivery was VERY fast! Food tasted great with plenty to get filled up on. Will order again!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JD
4 July 2022

pizza waren goed, er netjes optijd

trudy mondria
4 July 2022

goed verzorgt smaak was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
3 July 2022

Compliment voor de bezorger was de saus vergeten af te geven en kwam het nog even langs brengen precies op tijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JD
2 July 2022

Goed, ruim voldoende,veel keuze, goede prijs, en snel bezorgd. "Me LIKE"

Eten was lekker, helaas zat bestelde saus er niet bij
2 July 2022

Bestelde chilisaus (2 x) niet geleverd

Marieke
1 July 2022
Ge
26 June 2022
Gerhard
26 June 2022

Dit keer waren de pizza's te koud. Normaal altijd goed.

Mo
25 June 2022

Eten was zoals altijd prima, bezorger was super snel en super service! Deren beste bezorger!

stefan
24 June 2022

vroeg om een kapsalon met alleen ui als topping, kreeg een kapsalon met sla als topping en geen ui.. De doner was uiteraard wel top en lekker

raymond
17 June 2022
Andrea
11 June 2022

Toppers

Reaction from Oh My Grill

Dankjewel 🙏🏻

M.
5 June 2022

Was super lekker, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oh My Grill

Dankjeee🙏🏻

Shahbaz
5 June 2022

Fresh food, great taste, fast delivery and good value for money.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oh My Grill

Thanks A lot!!

Andrea
29 May 2022

Toppers ...en heerlijk eten 👍😀🌷

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bakker
28 May 2022

Snelle bezorging heerlijk eten

Tommy
18 May 2022

Snel, lekker en warm zoals het hoort. Zeer tevreden!

Tom
16 May 2022

Een heerlijke kipschotel en prima bezorging!

Jolanda De vries
10 May 2022
Kinga
3 May 2022

Top service altijd snel en goed

Jan Water
28 April 2022

De bezorging duurde langer dan aangeven, toen ik de pizza kreeg was hij eigenlijk al koud. Maar na een paar minuutjes in de oven was hij prima. Goede pizza, aardige bezorger, wel jammer dat ik hem zelf weer moest opwarmen,

Floris Witjes
27 April 2022
Simone
26 April 2022

Echt een hele lekkere tonijnsalade!

Tom
13 April 2022

Snel bezorgd. vriendelijke medewerker en het smaakte heerlijk

MR
10 April 2022

Precies op tijd en weer erg lekkere döner, burger en aardappelschijfjes. Ook genoeg qua porties en lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Benjamin Onder
10 April 2022

Gruwelijke pasta met kip, 20 minuten eerder binnen dan verwacht en was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
9 April 2022

Super lekker eten, grote porties, eten was op tijd en goed warm, aardig personeel! Tweede keer besteld hier maar dat ga ik zeker vaker doen😊

Stefan Gansevles
9 April 2022

Ik had een Pizza döner besteld, maar het smaakte wel een beetje vreemd. Het proefte als gehakt ipv döner. Maar dit is de eerste keer dat het raar smaakte, alle andere keren dat ik bij jullie besteld heb was het top kwaliteit!

Kinga
31 March 2022

Lekker eten!

Anoniem
27 March 2022

Eten was goed, was ook vroeg bezorgd maar wel een half uur voordat het volgens de mail aan zou komen, wat net wat matig is

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vennink
26 March 2022

Zeer goed restaurant om lekker eten te bestellen. Snel goede service, lekker warm. Alleen deze keer iets vergeten in de bestelling, maar dat kan gebeuren.

Anoniem
26 March 2022

Snelle bezorging, goeie kwaliteit burgers. Blijft goed!

Vennink
19 March 2022

Altijd super lekker eten, snelle bezorging, aardige bezorgers. Met 1 woord top.

Casper Ploegmakers
16 March 2022

Het was erg lekker

Merlin
13 March 2022

Pizza Döner was niet zo bijzonder qua smaak. Aardappelschijfjes zoals altijd heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Babs
13 March 2022

Lekker eten en warm bezorgd!!

Johannes Goor
12 March 2022

Was top, lekker eten en op tijd bezorgd.

Bart
11 March 2022
Detlef
10 March 2022

Lekkere shoarma en meer dan genoeg voor een redelijke prijs , zou alleen graag tomaten ui saus in het assortiment willen zien

Tom
8 March 2022

Altijd lekker en snel bezorgd!

Joop
7 March 2022

Lekkere Kipdoner 1 min puntje de Aardappelschijfjes hadden net teveel kruiden Het gierde mijn door de keel Voor de rest nette Bezorger en netjes verpakt

E. Toprak
25 February 2022

N.V.T.

Lotte
23 February 2022

Perfect, warm/ heet bij aankomst, grote porties, perfect gebakken. Was weer top.

Diane Achterhuis
21 February 2022

Deze week was de inhoud van de salade van €4.99 erg weinig ten opzichte van de eerder bestelde salades. Bakje was amper voor de helft gevuld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oh My Grill

Hey Diane, sorry voor de inhoud. Zou je de volgende keer dat je besteld even in de opmerking erbij kunnen zetten dat het mis ging, dan krijg je een nieuwe gratis van het huis! Mvg Ohmygrill & Pizza

Lotte
17 February 2022

Goed, optijd, warm, grote porties! Lekker gegeten!

Reaction from Oh My Grill

Lotte, Dankje voor de mooie opmerking! 🙏🏻❤️

MR
13 February 2022

Supersnel! Niet vettig, beste döner en aardappelschijfjes van Enschede

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oh My Grill

MR, dankje voor de waardering! 💪🏻💪🏻

Gerhard
11 February 2022

Heerlijk! Zeker aan te bevelen.

Reaction from Oh My Grill

Gerhard, dankje voor de fijne woorden! 🙏🏻❤️

Gerhard
8 February 2022

Het is gewoon goed.

Bianca
7 February 2022

Heerlijke burgers, een echte aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Oh My Grill

Bianca, dankje!! Word gewaardeerd!🙏🏻❤️

R.Munnink
26 January 2022

Er is 1 ding wat er veranderd zou kunnen worden en dat is dat de sla en tomaten niet aan 1 kant zit maar verdeeld worden over het vlees maar verder was het heerlijk heeft heel goed gesmaakt

S
19 January 2022

Voor herhaling vatbaar!

Simone
19 January 2022
Shanayram
18 January 2022

Lekkere pizzas ga weer bestellen van de week 100%

Mohan Ram
17 January 2022

Lekker snel en warm. Goede burgers en goede pizza.... Tanks ohhmygrill......lobii

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.R.
16 January 2022

We bestellen hier altijd de kipdöner en aardappelschijfjes met knoflooksaus. Beste van Enschede vinden wij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone
14 January 2022
SS
12 January 2022
Simone
9 January 2022
Bert stuivenberg
3 January 2022

Eerste keer hier besteld, Alles netjes optijd en warm En het smaakte ook nog eens super! De shoarma is hier heerlijk fijn gesneden en niet zo als bij de meesten grof.. Ik miste alleen 1 ding een lekkere uiensaus (pittig en zoet) Maar verder mijn complimenten Ik bestel hier zeker mijn eten weer

Tim
1 January 2021

Eten was weer lekker zoals altijd. Ik had een aantal aanpassingen op mijn burgers en dit hebben ze goed gedaan. Snelle bezorging, top service!

Gerhard
1 January 2021

Een ieder was tevreden.

TOM
29 December 2021

Het eten was weer lekker! En op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

LouSH
26 December 2021

Helaas vonden wij de burger heel erg slecht. Dit al eens eerder ervaren maar daarna werd het weer beter. Alsof er soms ander vlees is. Deze smaakt chemisch en taai en heeft de hele zin een een lekker tweede kerstdag maaltijd verpest. Wij hebben hem allebei na drie happen weggegooid, wat zonde zeg.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
25 December 2021
Sai teja
21 December 2021

I raised a complaint saying that I had hair strands in the doner box . The person in call told me that he would replace it with a new one but didn't . I did not call again beacuse it was already late in the night . Mistakes happen but when informed if it is very bad that you guys neglected it

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leroy R
20 December 2021

Goede pizza en lekkere baklava

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jmh
16 December 2021

Echt een feestje als we weer bestellen. Van de burgers en pizza waren we al mega fan en nu ook de lahmachun van Ohmygrill echt favoriet hier!

Jahver
7 December 2021

Optijd, goede prijs kwaliteit verhouding

Nathalie
23 November 2021

Kalkoen salami was erg zout. Nog nooit eerder gehad. Normaal is het eten erg lekker

Karishma
21 November 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd! Top!

Raymond
5 November 2021

Burgers opzich wel lekker , maar kwamen na een uur wachten lauw aan . Dus na een paar happen weggegooid. Volgende keer beter.

Pim
2 November 2021

Bestel hier tamelijk vaak, en vrijwel nooit problemen. Hadden een pizza en een kapsalon besteld en kwam pas na anderhalf uur aan. De pizza was net te doen qua warmte en de kapsalon was ook al lauw. Had na iets meer dan een uur gebeld en toen werd gezegd dat de bezorger onderweg was, deze kwam 20 minuten later aan dus dat kan verklaren waarom de gerechten zo koud waren. Normaal top eten, dit keer helaas halve kapsalon weggegooid omdat het al koud was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jess
2 November 2021

Altijd snel en natuurlijk lekker! 😁

Vlad
1 November 2021
Gerhard
30 October 2021
Van seijen
30 October 2021

We werden gebeld wegens onze bestelling en we hadden zelf wat fout gedaan echt een top service ze gingen het gelijk aanpassen ondangs dat het inze eigen fout was heerlijk eten

Joann
30 October 2021

Altijd de beste kwaliteit het eten is ook altijd overheerlijk ze zijn nog nooit iets vergeten bij mij en de mensen zijn heel vriendelijk

Simone
25 October 2021
Jozef Peeters
23 October 2021
Nathalie
21 October 2021
Simone
15 October 2021

Was weer erg lekker!

Kinga
14 October 2021

Lekker eten en snelle bezorging!

Roni
13 October 2021

Hierbij vandaag bij oh my grill besteld via hun website stond bij als je via ons website besteld krijg je een gratis drankje of snacks. Prima wij hebben via hun website besteld en ook bij de opmerking als het kan i.p.v aardappel schijf graag frietjes en normaalgesproken bij de schotel zouden nog salade bij krijgen die ook helemaal niet gekregen wat belagelijk . Er is helemaal niet geantwoord . Bij de gratis drankje of snack hebben wij hellemaal niet gekregen wij hebben 15 keer gebeld wordt de telefoon niet opgenomen heel onbeleefd omdat zij weten waarschijnlijk en zij willen niet hun fout corrigeren en gratis geld verdienen ik zal nooit meer hier bestelen.

Shiva
25 September 2021

Gewoon lekkere pizza en vriendelijke bezorging. Wel jammer dat deze voor de derde keer op rij pas anderhalf uur na bestellen lauwwarm geleverd werd.

Kevin
21 September 2021

I ordered 2 burger grill menus both of them with sauces and drinks. We only got 1 drink and 1 sauce even though paying for the full menu. Have ordered from Oh my Grill so many times, but I am so disappointed with the service this time.

Reaction from Oh My Grill

Sorry for the mistake next time call us and we will delivery it no problem! Greets ohmygrill

M. Smit
20 September 2021

De collega's die een pizza hadden besteld vonden deze vet, waren minder tevreden. De rest vonden de porties groot genoeg en zeer smakelijk! Een ander nadeel was het online betalen. Via Uber eats getracht te bestellen en bij de laatste stap, betalen via ideal, kregen we tot 4 keer toe een foutmelding (wederom de gehele bestelling in moeten vullen). Telefonisch contact met jullie opgenomen en werd aangegeven dat we via jullie eigen site konden bestellen, ook hier kregen we de melding "Oeps er is iets fout gegaan". Uiteindelijk aangegeven contant bij aflevering te betalen wat geen probleem opleverde (behalve het bij elkaar schrapen van het benodigde bedrag 😊).

Reaction from Oh My Grill

Excuses voor het ongemak! Best vreemd dat het niet online betaald kon worden want we kregen genoeg online betalingen binnen. Maar gelukkig dat het verder goed smaakte😁👍 voor de volgende keer kunt u gebruik maken van onze actiecode OHMYGRILL15 en ontvang 15 procent korting op u bestelling boven de 20 euro minimaal geldig! Mvg Ohmygrill & Pizza

Phylia Katers
20 September 2021

Super lekker, goeie snelle en vooral vriendelijke bezorging!

Reaction from Oh My Grill

Top dankje voor de lieve complimenten 🙏🏻

Marieke
3 September 2021

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorger! Top zoals altijd!

Reaction from Oh My Grill

Dankjee voor de waardering!🙏🏻

Erik
27 August 2021

Actiemailcodes werken niet goed, worden niet goed weergegeven in de bestelling.

Tom
27 August 2021

Het was weer lekker en snel bezorgd:-)

Donevan Leroy
20 August 2021

Altijd goed. Goede prijs. Goede smaken. Goede acties als je via hun eigen site besteld. En gratis lage bezorgkosten. Top een aanrader als je het nog niet heb geprobeer.. Mmmmm.ohhhmygrill

Reaction from Oh My Grill

Thanks boys🙏🏻❤️

Di
18 August 2021

Goede en aardige klantenservice! Hele grote burgers :D

Reaction from Oh My Grill

Dankje🙏🏻

Tonnie
9 August 2021

Grote portie heerlijke spaghetti gegeten Lekker warme maaltijd

Beeren
1 August 2021

Op de website adverteren ze met gratis blikje fris bij een bestelling via de website. Deze helaas niet gekregen.

Reaction from Oh My Grill

Hallo Beeren, Als u minimaal boven de 10,00 euro bestelt dan ontvangt u idd een gratis frisdrank na keuze als dit niet het geval is dan mag u gerust na de zaak bellen om het alsnog geleverd te krijgen doen we met alle plezier! Mvg Ohmygrill & Pizza

MW
24 July 2021

Snel, warm en goed voer.

NP
21 July 2021

Hele goeie pizza. Alleen weer de knoflooksaus vergeten. Verder echt top. Mooie dunne bodem en goed beleg.

Kinga
13 July 2021
Tom
10 July 2021

Weer een lekker maaltje en snel bezorgd door een vriendelijke medewerker.

Ge
9 July 2021
Beeren
8 July 2021

Ze adverteren met gratis drankje bij iedere online bestelling. Helaas geen gekregen.

Marieke
30 June 2021
Kinga
29 June 2021
Jelle
25 June 2021

Drinken en saus vergeten, geen reactie aan de telefoon.

Tom
23 June 2021

Eten goed en snel geleverd door vriendelijke bezorger

Marieke
23 June 2021
Yousif
22 June 2021

Perfect !

Kristiyan
21 June 2021

Ive always loved the potato slices the seasoning you use is insane. This time they were quite dry but i still enjoyed the ones that were really fried 😂

Anoniem
18 June 2021

Erg goed!

Jelle
16 June 2021
Kinga
16 June 2021
Lou
15 June 2021

Altijd goed en snel! Zowel pizza’s als burgers echt een dikke aanrader

Christina
13 June 2021

Super lekker eten snel bezorgd Topp!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
11 June 2021
Tom
28 May 2021

Mmmmmm heerlijk eten en snel bezorgd!!

Herwin
21 May 2021

De bodem van pizza shoarma was niet echt krokant. Bodem was slap en vet. Dit zijn we niet gewend van Oh my grill.

Tom
15 May 2021

Heerlijke kipschotel, salade en baklava. Het eten is altijd lekker en de bezorging goed!

Ivar
13 May 2021

Goede klantenservice, kwaliteit als verwacht en op tijd bezorgd

Jess
8 May 2021

Top

Giuseppr
3 May 2021

Heel erg lekkere burger met kip gegeten. Besteld naar aanleiding van een aanbeveling. Kom zeker terug om nog een keer te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

An
1 May 2021
Tina
1 May 2021

Het eten was te lang gebakken en het knoflooksaus bakje was open dus alles eronder.

Ma
30 April 2021

Zat haar in de eten

Wever
30 April 2021

Super lekker eten en echt te veel wat je krijgt

Tom
28 April 2021

Lekker eten en snel bezorgd door vriendelijke medewerker

Fabian
28 April 2021

Besteld om 19:37. Prognose was 20:55. Maar toch kwam die pas bezorgd tegen 21:30. Pizza was beetje hard gegaan in de oven, korst was krokant. En wat vlees was hard gebakken.

Marco
27 April 2021

Prima eten en keurig op tijd

Samet Selvi
27 April 2021

Bestel al maanden zowel afhaal als bezorgen top kwaliteit, snelle levering en beste kipfilet van Enschede!

Rob
26 April 2021

Pizza was slap en lauw, smaak was wel oke. Bezorger was niet vriendelijk, was meer met zichzelf bezig dan met het bezorgen.

Kinga
26 April 2021

Altijd snelle bezorging en lekker eten

Herwin
21 April 2021
Tom
18 April 2021

Weer een een heerlijke kipschotel met salade en snel bezorgd!

Luc
14 April 2021
Anoniem
12 April 2021

Pizza mozzarella besteld die al wat bijzonder rook, later is de inhoud van mn maag eruit gekomen. Grote kans dat de mozzarella bedorven was of niet meer goed was. Heel jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zhang
10 April 2021

The food was good but it was too greasy and had too much oil. When I picked up the pizza, there was oil dripping down

Erik
10 April 2021

Lekkere pizza en weer prima burger! Ook nog genoeg over voor een 2e ronde 👍🏻

Laura
5 April 2021

Was heerlijk!

Rianne
4 April 2021

Eten was precies op tijd bezorgd en het smaakte heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Muhammed
30 March 2021
Tom
29 March 2021

Weer een heerlijke kipschotel met salade!

Vennink
27 March 2021

Altijd heerlijk eten of je nu pizza, hamburger of kapsalon besteld. Snelle bezorging, nette bezorgers. Top ga zo door :-)

Mark
27 March 2021

Was weer super 👍

Erik
26 March 2021

Was weer heerlijk!

Samir
24 March 2021

Pizza was heel lekker, snelle bezorging

Kleinsman
20 March 2021
Tom
20 March 2021

Snel bezorgd en het smaakte heerlijk!

mark
14 March 2021

Heerlijk!!

Muhammed
13 March 2021
Muhammed
12 March 2021

Had iets verkeerds bestelt eigenaar heeft het opgelost voor mij. Beste service die ik heb gehad tot nu toe!!!

Natasja
11 March 2021

Goed eten , snelle bezorging Erg aardig personeel :)

Natasja
28 February 2021

Lekker eten

Justin
27 February 2021

Beste kapsalon die ik ooit in Enschede heb besteld. Goed gevuld, geen taaie aardappelschijfjes, warme kipdöner en lekker knoflookaus. (En daarnaast zelfs nog een pepermuntje!) Ik heb mijn nieuwe favoriete restaurant gevonden :)

Tom
27 February 2021

Het was weer lekker en sneller bezorgd dan vooraf aangegeven :-)

Herwin
17 February 2021

Vandaag weer heerlijke broodjes hamburger gegeten! TOP!

Erik
14 February 2021

Eten was op tijd, helaas wel afgekoeld door koude weer. Aardappelschijfjes waren dit keer niet zo lekker als normaal (hard en zacht door elkaar en weinig kruiden). Het is jammer dat je geen frisdrank meer kan kiezen als extraatje.

Tom
9 February 2021

Heerlijke kipdonerschotel met salade. Ondanks Siberische weersomstandigheden toch supersnel door een zeer vriendelijke medewerker bezorgd. Voor ieder aanbevolen!

Marieke
6 February 2021

Heerlijk!

Herwin
31 January 2021