Beoordelingen van Oh My Grill Enschede

Recente recensies van Oh My Grill Enschede

4 sterren na 19 reviews

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en super snel, maar al voor de 3de keer het sausje vergeten en deze keer ook geen blikje drinken. Nog geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld zekers niet voor de laatste keer eten goed heet en lekker van smaak

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging heel goed eten super

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk, kwaliteit burger voor een lage prijs!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriete bezorg restaurant van Enschede! Meerdere gerechten geprobeerd en alles is echt heerlijk.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke burger en goede prijs. Mooie aanwinst in Enschede. Ook de aardappelpartjes zijn zeker hun geld waard!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker👍

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds zeer tevreden maar toch even een aandachtspuntje voor de volgende keer. Het is nu 2 keer gebeurd dat ik de saus niet mee geleverd heb gekregen

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerder keren besteld en ze zijn de enige in Enschede die werkelijk op al mijn criteria een 10 scoren. 1. Aanbod. Zowel qua gerechten als sausjes enz. 2. Openingstijden. Gewoon zeer ruim tot 02:00 's nachts 3. Bezorgtijd. Alle keren binnen 20 min. 4. Kwaliteit. Alles lekker vers en warm en geen rotzooi 5. Kwantiteit. De porties zijn voldoende 6. Service. Gratis blikje Ik heb nog geen ander bezorgrestaurant gevonden in Enschede die aan al deze punten voldoet en er ook nog hoog op scoort. Bedankt en ga zo door!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer perfect en eten stond binnen 15 min. Op de stoep. Ik ben fan!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig zowel qua prijs als kwaliteit en supersnel bezorgd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste kapsalon van Enschede!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger smaakte na vorote ei

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een flyer in mijn post bus met een gratis drank bij het bestellen van een burger. Heb deze helaas niet gehad!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker warm gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.